Home Новини Робочий вiзит на ТОВ “Нiбулон”

Робочий вiзит на ТОВ “Нiбулон”

by trident-admin

12 листопада, 2019 року

Представники ТОВ “ТРАЙДЕНТ КО.” – офіційного Імпортера Volvo Penta в Україні – на чолі з Олегом Перестюком та Ігорем Карасьовим, – відвідали 12-го листопада ТОВ «Нібулон» – найбільшого експортера аграрної продукції України.

Метою зустрічі, ініціатором якої були ТОВ “ТРАЙДЕНТ КО.”, – при підтримці Представника Volvo Penta, Швеція, – Пана Terje Kristiansson, та компанії ТРАНССЕРВІС КТТ, – було проведення технічної наради з питань сервісу, огляд суден, на яких встановлені двигуни та дизель-генератори Volvo Penta, та план подальшої співпраці.

Результати – було оглянуто три буксири флоту, різних типів та років побудови, відбулись перемовини з екіпажами суден та Власником, розроблено плани підтримки працездатності двигунів Volvo Pentа.

Нагадаємо, що за 11 років співпраці Volvo Penta та ТОВ «Нібулон» було поставлено 73 двигуни та дизель-генератори, що підносить ТОВ «Нібулон» на перший щабель власників суднових комерційних двигунів Volvo Penta в Україні.

ТОВ «Нібулон» було засновано у 1991 році, і його незмінним Генеральним Директором є Герой України, Пан Олексій Вадатурський. У 2009 році заснована судноплавна компанія ТОВ «НІБУЛОН», що на початок 2019 року становить 71 одиницю: загальним дедвейтом понад 150 тисяч тон, серед яких:
– 42 баржі;
19 буксирів;
2 несамохідних плавучих крани «Нібулонівець» та «Нібулонівець-2»;
4 високошвидкісних пасажирських судна на підводних крилах;
самохідні перевантажувальні крани – «Святий Миколай», інші.

Імпортери Вольво Пента в Україні вдячні ТОВ “Нібулон” та особисто Пану Олексію Вадатурському за теплий прийом та домовленості щодо продовження співпраці – в Україні і не тільки.

Нагадаємо, ТОВ “ТРАЙДЕНТ КО.” – офіційний імпортер продукції Volvo Penta в Україні.

You may also like