Home Новини Випробування на воді: новий патрульний катер Marell M15 з двигунами Volvo Penta D6-440 DPI.

Випробування на воді: новий патрульний катер Marell M15 з двигунами Volvo Penta D6-440 DPI.

by trident-admin

Представники ТОВ “ТРАЙДЕНТ КО.” Олег Перестюк, Ігор Карасьов та головний конструктор проекту VM-22 UMS Marine Володимир Майберов відвідують YDO Seminar 2019 у шведському місті Гетеборг, Швеція, де відбувається демонстрація нового патрульного катера Marell M15 з новітніми двигунами Volvo Penta D6-440 DPI. Цікавим фактом є те, що корпус цього катера був спроектований та вироблений українською компанією UMS, що приймала участь у посиленні кордону нашої країни патрульним катером UMS-1000 PC 12 M-2.

Потужність.
Volvo Penta D6 DPI включають у себе нову систему управління двигуном, нову систему вприскування палива, новий турбокомпресор і нагнітач. Голова циліндрів, поршні та клапани реконструйовані так, щоб витримати більш високий крутний момент і також відповідати вимогам надійності та довговічності. Крім цього, система Aquamatic Sterndrive DPI має нову гідравлічну муфту, яка значно знижує рівень шуму і дозволяє ходити на менших швидкостях не втрачаючи маневренність та комфорт керування судном. Усі ці інновації роблять Volvo Penta D6-440 DPI ідеальним вибором для Marell M15 – міцного судна, призначеного для протипіратських операцій, контролю кордону, розвідки, морської безпеки та інших операцій що потребують швидкого реагування. Саме це стало і причиною встановлення новітніх двигунів D6-440 DPI які забезпечують безпрецедентну продуктивність з крейсерською швидкістю від 30 до 40 вузлів.

Marell 15 з двигунами Volvo Penta D6-440 DPI

Найпотужніша версія двигуна Volvo Penta D6 має 480 к.с. та пропонує на 10% більше потужності, що дозволило скоротити витрату палива до 3,4 л/нм при крейсерській швидкості (40 вузлів). Порівняно з іншими конкурентними двигунами – нові D6 не залишають місяця для сумніву в економічності і потужності.  

Нові стандарти.

“Удосконалена пропульсивна система Volvo Penta є найважливішим елементом в судні такого типу”, – коментує Патрік Седерхольм, директор Marell Boats. “Тяга, міцність, економія палива та контроль D6-440 DPI є життєво важливими для клієнтів, для використання судна в агресивних умовах”, – говорить Седерхольм.

You may also like